Geling Plants
Borgercompagnie 186
9631 TM Borgercompagnie

Tel 0598 635461
Fax 0598 635468
Mobiel 06 12517696
E-mail info@geling-plants.nl
E-mail groenservice@geling-plants.nl

KvK no 01142640
BTW no 820268550.B01Volg ons!

De diensten van Hoveniersbedrijf Geling Plants

Geling Plants is actief op de volgende gebieden:

Boomverzorging 

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden in- en rondom bomen, zoals het (ver)planten en kappen van bomen. Ook voor boomonderhoud zoals snoeien van monumentale bomen, laanbomen en fruitbomen kunt u een beroep op ons doen. Wij beschikken over een eigen European Tree Worker, die problemen aan bomen herkent en passende oplossingen rapporteert (VTA) met als doel een goede balans tussen boom en omgeving te creëren. We beschikken over middelen om ook bomen op moeilijke plekken te snoeien of te verwijderen.

Groenaanleg

De uitstraling van uw bedrijf wordt door veel zaken bepaald. Onder andere door uw bedrijfspand en bedrijfsterrein. Een bedrijfsterrein bestaat uit groen zoals gras, bomen, planten en hagen, maar ook uit verharding. Het geheel moet functioneel zijn en bijdragen aan een veilige en prettige omgeving voor uw medewerkers en bezoekers. Ons team van vakbekwame medewerkers verzorgen de aanleg van bedrijfsparken, begraafplaatsen, groenstroken, rotondes en tuinen.

Groenonderhoud

Wij nemen u de zorg voor uw groen graag uit handen. Wij kunnen u één- of meerjarige contracten aanbieden, maar ook voor incidenteel onderhoud kunnen wij afspraken maken. Ons groenonderhoud bestaat uit grasmaaien, onkruidbeheersing, snoeien en hagen knippen. Het is mogelijk om het totale onderhoud aan ons over te dragen. Vooraf leggen wij samen met u de kwaliteitseisen vast, aan de hand waarvan wij onze werkzaamheden bepalen en uitvoeren. Wij het specialisme, u een zorg minder.

Rotondes

De beplanting van een rotonde is doorslaggevend bij het vergroten van de verkeersveiligheid. Een goed ontwerp en een zorgvuldige keuze van de beplanting is van essentieel belang bij de aanleg van rotondes. Hierbij streven wij naar een onderhoudsvriendelijk en doeltreffend ontwerp.Gladheidsbestrijding

Sneeuw schuivenIn de winter staan wij paraat om gladheid op uw terrein te bestrijden. Wij beschikken over effectief materieel en actuele informatie over de weersverwachting ten behoeve van de veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers.

 

                                                            VCA Keuringen van Tuin-, park-, bouw- en landbouwmachines

In de Arbo-wet is sinds 1998 een artikel opgenomen dat preventieve veiligheid bij machines en apparaten moet bewerkstellingen. de zogenaamde "Richtlijn Arbeidsmiddelen". Daarmee is het periodiek keuren van machines en apparaten wettelijk verplicht geworden . Geling Plants beschikt over een VCA keurmeester die alle Tuin-, park-, bouw-, en landbouwmachines VCA kan keuren. Dit, indien gewenst, bij u op lokatie. 

Wilt u meer informatie? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte!

Our sponsor: http://pillstock.net


Direct naar: Geling Zijde
 
echte kamagra bestellen
echte kamagra bestellen